Ons Team

Ons team bestaat uit twee algemene fysiotherapeuten, een fysiotherapeut/kinderfysiotherapeut en een stagiair.

Dit is Micaela Egberink

Fysiotherapeut, sport- en kinderfysiotherapeut en eigenaar van Fysiotherapie Groenoord.

Ruime ervaring als fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut, daarnaast gespecialiseerd in sportspecifieke training en coaching. 


Dit is Merel Baaima 

Merel vindt het fascinerend het herstellend vermogen van het lichaam te ondersteunen door manuele technieken toe te passen en met de juiste adviezen en oefeningen de patiënt er ook zelf aan te laten werken. Wij vinden het bijzonder leuk dat Merel zich op haar gemak voelt en ons team versterkt.

Merel werkt op maandag, dinsdag. woensdag en vrijdag in de praktijk. 


Dit is Esli van Ingen

Wij zijn heel blij dat Esli bij ons terug is gekomen om ons team te versterken. Zij heeft tijdens haar stage al ervaring opgedaan met Fysiotherapie Groenoord, misschien herkennen jullie haar nog. Esli werkt als assistent fysiotherapeut en werkt nauw samen met Micaela. Zij is op zaterdagochtend aanwezig in de praktijk.

Dit is Tido Rinkel

Tido is zeer ervaren in de sport- en fitnessbranche. Hij heeft daarnaast ervaring opgedaan in het behandelen en begeleiden van neurologische patiënten. Zijn doel is om jou het vertrouwen in je lichaam terug te geven.  

Tido werkt op dinsdag, donderdag. 


Dit is Rianne Kuiper

Rianne maakt ons team compleet! Met haar kennis over allerlei ziektes en aandoeningen en haar interesse in het motiveren van patiënten is zij in de praktijk breed inzetbaar. Ook doet Rianne veel huisbezoeken. Zij is een super aanvulling voor ons team.
Rianne werkt op dinsdag, woensdag, donderdag en vrijdag.