Welkom nieuwe collega!       

 

 Mijn naam is Cas Görts. Sinds 2014 ben ik afgestudeerd en werkzaam als fysiotherapeut. Ik heb vervolgens de opleiding orthopedische revalidatie gevolgd. In de tussentijd ben ik bij verschillende praktijken werkzaam geweest in Amsterdam. Ik heb hier ervaring opgedaan in het behandelen van blessures in de (top)sport, maar ook alledaagse pijnklachten. 

 

Mijn kracht ligt binnen de fysiotherapie met name in het manueel (met de hand) behandelen van lichamelijke klachten, waarbij rondom de gewrichten behandeld wordt.

 

Momenteel ben ik in opleiding tot Osteopaat, hiervoor volg ik de 4-jarige Masteropleiding Osteopathie. Als Osteopaat kijk je naar het lichaam als geheel en de samenwerking van alle systemen in het lichaam. Hiervoor gebruik ik gewrichtsmanipulaties, bindweefseltechnieken en technieken op de organen voor afname van pijnklachten. 

 

In mijn behandeling richt ik mij  vooral op langaanhoudende klachten in rug/nek/heup en bekken. Bij klachten aan organen maak ik vaak gebruik van technieken uit de osteopathie. Ook kan ik helpen bij ademhalings- en slikproblemen. 

 

 

Ik kijk ernaar uit om vanaf 4 april kennis met jullie te maken!